Wat kost het?

KLEUR! Administratie werkt zowel met abonnementsprijzen voor een pakket van diensten, als met tarieven op uurbasis voor specifieke ondersteuning. De keuze voor abonnement of uurtarief is afhankelijk van de grootte / volume en de behoefte van uw onderneming. Wij komen daarom graag kennis maken om u en uw onderneming beter te leren kennen. Op basis van dit gesprek kunnen wij vervolgens een passend voorstel uitbrengen.

Transparantie
Na het verrichten van de werkzaamheden ontvangt u een gespecificeerde declaratie, zodat u begrijpt wat wij voor u hebben gedaan en voor welke dienstverlening u betaalt.

Kosten voor een deugdelijke administratie zijn de investering waard!
Alhoewel de meeste mensen nauwelijks of geen kennis van boekhouden hebben, doen veel zelfstandige ondernemers (of hun partners) de boekhouding zelf – in eigen tijd en vaak in de avonduren - om de kosten laag te houden. Zodra echter de kennis of tijd ontbreekt om aan de wettelijke verplichtingen en eisen van de administratie en fiscale aangiften te voldoen, is uiteindelijke toch de hulp van een expert benodigd en vormen de benodigde aanpassingen/verbeteringen alsnog een extra kostenpost.

Beter is dat u direct KLEUR! Administratie inschakelt. Wij voeren uw boekhouding tegen acceptabele tarieven op een hoog kwaliteitsniveau hetgeen u gelijk een hoop zorgen bespaart.

Missie

Het is onze missie een betrouwbare en professioneel partner te zijn op het gebied van administratie en fiscale regelgeving zodat onze klanten optimale controle houden op de bedrijfsvoering van hun onderneming.